Tommy Brodd, Brodd.se

Jag heter Tommy Brodd och har jobbat med det andliga i över tjugo år. Jag arbetar som personlig vägledare, healer och medium. Jag har även ägnat mycket tid åt att hjälpa människor att rena sina hus från dåliga energier.

Personlig vägledning handlar om att få råd och hjälp på sin livsväg. Det kan handla om att få hjälp att se saker klarare, att se livsmönster/handlingsmönster i sitt liv och i sina relationer. Många vill få svar på frågor om sin framtid eller höra budskap från den andra sidan.

Jag kan också hjälpa dig att se vad som är dina starka sidor och gåvor, ge dig stöd och vägledning vid svåra vägval, eller visa på vilken riktning i livet som är bra för just dig när du står inför ett beslut eller funderar på en genomgripande förändring i livet. Jag kan också hjälpa dig att släppa blockeringar, som hindrar dig på olika nivåer i livet. 

Jag arbetar också mycket med människor som vill arbeta aktivt med sin andliga utveckling. Kanske har du frågor om var du befinner dig i din andliga utveckling och undrar över hur du kan komma vidare. Jag håller kurser i personlig utveckling och medialitet för grupper och enskilda personer. Ring gärna för att få mer information om detta. 

De flesta kunder får konsultationer via telefon eller besöker mig på min mottagning för vägledning. Telefonkonsultationer och besök på min mottagning fungerar lika bra. Jag kan också komma till dig om du behöver hjälp med att balansera energierna i ditt hus eller vill anordna en kurs eller föreläsning. 

För att få en konsultation med mig ringer du och beställer en tid.

Vänligen Tommy Brodd.

Tider, telefon och annat finner du på Kontaktsidan.